Meteen naar de inhoud

Extra parkeerplaats en tuinpoort: ontdek onze nieuwe projecten!

Bij JN Tuintotaal zijn we trots op onze nieuwste realisaties die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch en duurzaam. In dit blogbericht delen we de details van onze recent voltooide projecten: een extra parkeerplaats en een op maat gemaakte tuinpoort van douglas hout. Ontdek hoe wij jouw buitenruimte kunnen transformeren!

Een extra parkeerplaats met split steentjes en honingraatmatten

Waarom kiezen voor split steentjes?

Het aanleggen van een extra parkeerplaats kan een slimme oplossing zijn voor gezinnen met meerdere auto’s of voor gasten. We hebben gekozen voor split steentjes als het oppervlaktemateriaal vanwege hun duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Split steentjes zorgen voor een nette en verzorgde uitstraling en bieden uitstekende drainage-eigenschappen, wat helpt om waterophoping te voorkomen.

Honingraatmatten voor stevigheid

Om de parkeerplaats extra stevigheid te geven, hebben we honingraatmatten onder de split steentjes aangebracht. Deze matten zorgen ervoor dat de steentjes op hun plaats blijven en voorkomen dat ze verschuiven of verzakken, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt de parkeerplaats niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden.

Een op maat gemaakte poort van douglas hout

Waarom douglas hout?

Voor de tuinpoort hebben we gekozen voor douglas hout vanwege de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Douglas hout is bekend om zijn weerstand tegen rot en insecten, wat het een uitstekende keuze maakt voor buitenprojecten. Bovendien veroudert het hout prachtig, waardoor het na verloop van tijd een karaktervolle uitstraling krijgt.

Het ontwerp en de constructie

Onze vakmensen hebben de poort op maat gemaakt, wat betekent dat deze perfect aansluit bij de specificaties van de tuin. De poort is stevig bevestigd met douglas balken als staanders, wat zorgt voor extra stabiliteit en een robuuste uitstraling. Het resultaat is een prachtige, functionele toegangspoort die zowel privacy als veiligheid biedt.

Ons specialisme

Bij JN Tuintotaal zijn we meer dan alleen een hovenier. We bieden een breed scala aan diensten om aan al jouw tuinbehoeften te voldoen. Onze specialisaties omvatten:

  • Hovenier: Deskundig advies en uitvoering voor al jouw tuinprojecten.
  • Tuinman: Professioneel tuinonderhoud om jouw buitenruimte er altijd op zijn best uit te laten zien.
  • Tuinaanleg: Creatieve en functionele ontwerpen die jouw tuindromen werkelijkheid maken.
  • Tuinonderhoud: Van snoeien tot seizoensgebonden onderhoud, wij zorgen ervoor dat jouw tuin bloeit.
  • (Sier)bestrating: Strakke en duurzame bestrating voor paden, terrassen en opritten.
  • Bomen zagen: Veilig en efficiënt verwijderen van bomen, inclusief het versnipperen van takken en het wegfrezen van stronken.

Neem contact met ons op

Ben je geïnspireerd door onze recente projecten en benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij staan klaar om jouw buitenruimte te transformeren!

06 – 18 16 67 59
[email protected]
www.jntuintotaal.nl

Laat JN Tuintotaal jouw partner zijn in het creëren van een functionele en prachtige buitenruimte!