Meteen naar de inhoud

Tuinaanleg

Ervaren hovenier en tuinman

Het aanleggen van uw tuin, klein of groot vereist specifieke vakkennis en vaardigheden. Van welke stijl u ook droomt, modern, eigentijds, strak of creatief. Als ervaren hoveniers en tuinmannen realiseren wij uw dromen betreffende tuinaanleg en denken graag met u mee. Bij het aanleggen van uw tuin leveren wij de volgende diensten om u van begin tot eind te ontzorgen.

(Sier)bestrating door ervaren hoveniers

Bestrating heeft een grote invloed voor uw tuin. Er is een groot aanbod aan tegels, stenen en grind wat de keuze extra moeilijk kan maken. Met onze jaren lange ervaring als hovenier kunnen wij u helpen om de juiste steen, tegel of grind voor uw oprit, terras of een pad uit te kiezen. U kunt bij ons terecht voor een het vakkundig laten straten van uw tuin voor een goede prijs.

Samenspel van bomen en planten

Voor een ultieme beleving van uw tuin zijn bomen en planten natuurlijk onmisbaar. U kunt denken aan leibomen om het zich van de buren weg te nemen. Een mooie solitaire boom met eventueel mooie onder beplanting of uw borders vullen met heesters en vaste planten die jaarrond in verschillende periodes bloeien en geuren.

Van snoeien tot grote beurt: JN tuintotaal levert met passie en deskundigheid als hovenier ook het onderhoud voor uw tuin! Dat betekent zorgeloos genieten van uw tuin. Zie hiervoor Tuinonderhoud.

Vijvers/waterornamenten aanleg door een gespecialiseerde tuinman

Wat is er fijner in een tuin dan de rustgevende en levende geluiden van een vijver of waterornament. Daarbij kunt u denken aan een zwemvijver of een strakke spiegelvijver. Vraag naar de mogelijkheden bij onze hovenier, in overleg is veel mogelijk. Is een vijver niet uw ding of niet haalbaar in uw tuin maar wilt u toch genieten van water in uw tuin? Dan is een waterornament ook mogelijk. Dit vergt soms maar een kleine aanpassing in uw tuin met een prachtig eindresultaat.

Tuinverlichting professioneel aangesloten door een hovenier

Voor een extra dimensie aan uw tuin kunt u verlichting aan uw tuin toevoegen. Wilt u die prachtige boom of heester in de ‘’spotlight’’ zetten of wilt u gewoon een fijne sfeer maken in uw tuin dan bieden de verschillende mogelijkheden voor verlichting in uw tuin de uitkomst.

Gazon aanleg door een tuinman

Is uw gazon niet meer mooi en heeft u veel last van mos en kale plekken dan kunt u kiezen voor een mooi nieuw gazon. Dit kan doormiddel van graszoden of het opnieuw inzaaien met graszaad. Heeft u plekken waar geen of slecht gras wil groeien of ziet u op tegen het onderhoudt dat een gazon vergt dan kunt u ook nog kiezen voor kunstgras. De gepassioneerde hovenier en tuinman van JN Tuintotaal weten raad met uw gazon.

Beregening installatie door een deskundige hovenier

De zomers worden steeds warmer en droger, daarom is een goede beregening in uw tuin belangrijk. U kunt daarbij denken aan pop up sproeiers die vol automatisch uw gazon en borders nat houden eventueel aangestuurd door een beregeningscomputer. Een andere optie kan een leiding zijn met een aantal waterpunten waar u uw eigen tuinslang op kunt aansluiten. Een druppelslang is ook een mogelijkheid bijvoorbeeld bij een nieuwe heg of door uw border heen gelegd.

Tuin advies

Met ons vakkundige advies haalt u het optimale uit uw tuin en zorgen we samen dat u kunt genieten van uw tuin die jaarrond groeit en bloeit.

Tuin aanleg

Het aanleggen van uw tuin vereist specifieke vakkennis en vaardigheden. Van welke stijl u ook droomt, wij zorgen dat het perfect wordt.

Tuin onderhoud

Van snoeien tot grote beurt: JN tuintotaal levert met passie en deskundigheid het onderhoud voor uw tuin! Dat betekent zorgeloos genieten van uw tuin.