Meteen naar de inhoud

Houtbouw

Overkapping en meer door ervaren hovenier

Het aanleggen van uw tuin, klein of groot vereist specifieke vakkennis en vaardigheden. Van welke stijl u ook droomt. Modern, eigentijds, strak of creatief. Wij realiseren als ervaren hoveniers en vakmensen uw dromen betreffende tuinaanleg en denken graag met u mee. Bij het aanleggen van uw tuin leveren wij de volgende diensten om u van begin tot eind te ontzorgen.

Opzoek naar tuinadvies, tuinontwerp, of tuinaanleg, als echte vakidioten verstaan wij het hoveniers werk!

Overkapping door technische hovenier

Wij plaatsen voor u praktische en mooie overkappingen in Hardenberg, Slagharen, Gramsbergen, Coevorden en omstreken. Welke vorm, maat of stijl u wenst in overleg is veel mogelijk. Vraag onze hovenier naar de mogelijkheden.

Schutting realisatie door onze tuinman

Bent u wat meer gewezen op u privacy of wilt u genieten van een mooie natuurlijke erfafscheiding ook dit realiseren wij graag voor u. De mogelijkheden zijn heel breed, bijvoorbeeld een schutting van betonpalen met houten, grenen of douglas panelen of een erfafscheiding van hardhouten palen met betongaas waar Hedra of een andere mooie (bloeiende) klimmer tegenaan kan groeien. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Pergola door deskundige hovenier

Is een overkapping of schutting niet wat u zoekt maar wilt u toch iets bijzonders of afwisselends in uw tuin, verdiept u zich dan eens in de mogelijkheden van de pergola. Pergola’s zorgen voor ruimte en diepte in uw tuin en kunnen als een ware blikvanger fungeren. Laat er een mooie bloeiende klimmer tegenaan of overheen groeien en u kunt genieten van een prachtig bloemendak in uw tuin. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vlonders op maat

Wilt u iets anders dan (sier) bestrating onder uw overkapping of in uw tuin, dan biedt een vlonder misschien voor u uitkomst. Een vlonder geeft een andere uitstraling aan uw tuin en kan bijvoorbeeld ook dienen als een mooi terras aan het water.

Allround hovenier

JN Tuintotaal is als hovenier actief in de regio Hardenberg, Slagharen, Gramsbergen en Coevorden. Van complete tuinaanleg, tuinonderhoud tot minikraan werkzaamheden.

Tuin advies

Met ons vakkundige advies haalt u het optimale uit uw tuin en zorgen we samen dat u kunt genieten van uw tuin die jaarrond groeit en bloeit.

Tuin aanleg

Het aanleggen van uw tuin vereist specifieke vakkennis en vaardigheden. Van welke stijl u ook droomt, wij zorgen dat het perfect wordt.

Tuin onderhoud

Van snoeien tot grote beurt: JN tuintotaal levert met passie en deskundigheid het onderhoud voor uw tuin! Dat betekent zorgeloos genieten van uw tuin.